Přejít k hlavnímu obsahu

Dovolenou si na internetu kupuje čím dál více Čechů

redakce 13.11.2012

Český spotřebitel už nechce chodit do kamenných poboček velkých cestovních kanceláří, ale vybírá si dovolenou z křesla s notebookem. Hitem podzimu je pak on-line nákup levné exotické dovolené.

Procento on-line pořízených dovolených v Česku každým rokem stoupá. I dovolenou si totiž náročný spotřebitel chce vybrat z pohodlí domova a toho jsou si vědomy i cestovní kanceláře a agentury. Při výběru dovolené dnes nemusíte udělat skoro nic. Stačí si vybrat destinaci a zdarma zavolat. Veškeré potřebné informace pak dostanete e-mailem, pomocí kterého vyřídíte i cestovní smlouvu.

Cestovních kanceláří a agentur je na českém trhu spousta. Jen některé vám ale dají k dovolené dárky navíc, které vám ve výsledku ušetří tisíce korun. Jednou z takových agentur je například Cestuj.cz, kde dostanete k exotické dovolené navíc komplexní cestovní pojištění a parkování na letišti zdarma.

Hitem letošního podzimu je levná exotická dovolená. Dovolená v Dominikánské republice, Thajsku nebo na Zanzibaru je každým rokem dostupnější. Letos ji pořídíte už za necelých 25 tisíc korun. Stačí si sednout k notebooku, nechat si nabídnout nejvýhodnější exotickou dovolenou a odletět na písčité pláže plné palem.


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme