Přejít k hlavnímu obsahu

Zapakatel.cz přichází s aplikací pro Windows 8

redakce 12.10.2012

Mezi prvními aplikacemi pro Windows 8, které jsou k dispozici ve Windows Store, je aplikace slevového serveru Zapakatel. Aplikaci vyvinula společnost Fleveo, která jediná v ČR získala od společnosti Microsoft certifikaci na design Windows 8 Metro aplikací. Aplikace samotná prošla skrz Windows 8 Application Excellence Labs až do plné podoby ve Windows Store.

Aplikace pro Windows 8 usnadňuje prohlížení a nákup akčních slev z jednoho z největších českých slevových serverů a bude dispozici už od okamžiku uvedení Windows 8 na trh. Design v podobě aplikace pro Metro rozhraní je optimalizovaný i pro použití pro tablety a mobilní zařízení a jednoduchým způsobem zpřístupňuje celou nabídku aktuálních slev, včetně všech obvyklých možností výběru.

 

 

Rádi naším zákazníkům nabídneme nové způsoby nakupování,“ říká Tomáš Carba, marketingový manažer Zapakatel.cz. „Možnost zjednodušit nákup slev na Zapakatel.cz v nové, osmé, verzi Windows jsme uvítali. Tvorba aplikace pro zcela nové prostředí byla zajímavou zkušeností, kterou využijeme i při tvorbě dalších aplikaci pro mobilní telefony i tablety,“ dodává.

 

Aplikaci je možné vyzkoušet okamžitě. Prostřednictvím Windows 8 Release Preview, dostupné od prvního červnového týdne.

 

 

 

O společnosti Fleveo

Fleveo je jedna z prvních českých digitálních agentur, která se zaměřila na vývoj facebookových aplikací a návrh a konzultace kampaní v sociálních sítích. V současné době zajišťuje digitální fullservis, od návrhu komunikační strategie přes vývoj aplikací a přípravu kampaňových mikro stránek, až po tvorbu vlastního obsahu. Nově firma rozšířila tým o .NET vývojáře a zaměřuje se také na vývoj Metro aplikací.

O Zapakatel.cz

Zapakatel.cz je jeden z nejsilnějších českých slevových serverů a na Slovensku působí jako Zabagatel.sk. Na trhu působí od léta roku 2010, v březnu 2011 otevřel v Praze první zákaznické centrum, ve kterém mohou lidé nakupovat speciální nebo nevyužité slevy pro Prahu, platit v hotovosti, či si osobně vyzvedávat zboží a vyřizovat reklamace. V hotovosti můžete platit také za slevy v Brně, protože od září 2011 bylo otevřeno druhé zákaznické centrum právě tady.

Zapakatel.cz a Zabagatel.sk najdete na www.zapakatel.cz a www.zabagatel.sk, stejně tak jako na sociálních sítích Facebook (Zapakatel.cz a Zabagatel.sk), Twitter.com (@Zapakatel.cz) a Google+ (Zapakatel.cz)


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme