Přejít k hlavnímu obsahu

Epic Games Launcher

Martin Kučera 16.05.2024
Zdroj: Chip

Epic Games je jednou z hlavních platforem pro online distribuci her – placených i Free to play. Vyhledáte je a spustíte v aplikaci Epic Games Launcher. Free verze - Chip 06/2024.

Prostřednictvím aplikace Epic Games Launcher získáte přístup k nákupu nejnovějších herních titulů i často aktualizované nabídce bezplatných her.

Plnou verzi programu je možné pořídit on-line prostřednictvím nákupu digitálního Chipu za 115 korun. Díky tomu získáte přístup k On-line DVD, kde najdete informace k programu a registraci licence.

Epic Games Launcher je platforma pro digitální distribuci her a obchod provozovaný společností Epic Games. Umožňuje snadno procházet, nakupovat a stahovat hry, spravovat herní knihovnu, komunikovat s přáteli a využívat další funkce. Nabídka Epic Games obsahuje širokou škálu her, od populárních AAA titulů až po nezávislé hry, které je možné procházet prohlížet podle žánru, platformy, ceny a dalších kritérií. K dispozici jsou také recenze her, ukázky a žebříčky oblíbenosti. Po zakoupení se hry stáhnou a instalují do počítače a Epic Games Launcher se dále automaticky stará o jejich aktualizaci. V pravidelných akcích a výprodejích lze navíc zdarma nebo za výrazně nižší cenu získat i mnoho komerčních her. Prostřednictvím aplikace Epic Games Launcher se také můžete propojit s přáteli, chatovat s nimi a navzájem sdílet informace o herních aktivitách. Jedním z největších taháků Epic Games je on-line free2play hra Fortnite a novinka Fortnite Lego.

Aplikace Epic Games Launcher je k dispozici zdarma, k nákupu her nebo stažení bezplatných titulů stačí jen jednoduchá registrace.

Free verze | On-line registrace | AJ, NJ | Windows 7-11 (32/64 bit)
store.epicgames.com

Epic Games nabízí desítky tzv. Free to play her, které můžete hrát zdarma a platí se jen za různé doplňky a vylepšení. Zcela zdarma pak můžete získat hry v rámci každotýdenních akcí. Sledujte nabídku „Free Games“, kde Epic Games s předstihem ohlašuje zdarma uvolněné herní tituly.

Abyste šetřili místo, nemusíte si všechny zakoupené nebo zdarma získané hry také nutně hned instalovat do počítače. Stačí jen záznam u vašeho účtu u Epic Games, že daný herní titul vlastníte, a stáhnout si jej můžete až ve chvíli, kdy se chystáte hrát.

Epic Games Launcher obsahuje samozřejmě také žebříčky nových a populárních her, ale zajímavá je také možnost propojit se s vašimi přáteli a dalšími hráči prostřednictvím integrovaného chatu. Můžete také zjistit jaké hry hrají a jaká získali ocenění.

Bezplatné hry najdete v nabídce „Store | Free Games“. Obchod Epic Games nabízí nový bezplatný titul každý týden a abyste jej nepropásli, klikněte na tlačítko se svým uživatelským jménem v pravém horním rohu a pak na volbu „Settings“. V nabídce nastavení si zkontrolujte, že máte aktivovanou předvolbu „Show Free Games Notifications“ v části „Desktop Notifications“. Velmi zajímavé jsou také slevy na hry, které najdete v nabídce „Store | Featured Discounts“.

Všechny plné verze na Chip DVD 06/2024.


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme