Přejít k hlavnímu obsahu

Uninstaller 13 Pro

Martin Kučera 16.05.2024
Zdroj: Chip

IObit Uninstaller umí hromadně a zcela bez pozůstatků odstranit z počítače nepoužívané programy a také nepotřebné aplikace a doplňky z výbavy Windows. Plná verze - Chip 06/2024.

Postupem času začnou nepotřebné programy zabírat v počítači tolik místa, že je nezbytné se jich zbavit. Pomůže vám s tím specializovaná aplikace.

Plnou verzi programu je možné pořídit on-line prostřednictvím nákupu digitálního Chipu za 115 korun. Díky tomu získáte přístup k On-line DVD, kde najdete informace k programu a registraci licence.

Hlavním úkolem aplikace IObit Uninstaller je rychlé a kompletní odstranění veškerého nepotřebného softwaru z vašeho počítače. Nejlépe i zcela bez vašich manuálních zásahů. Nejčastěji se jedná o programy, které již nepoužíváte nebo o zbytečné součásti výbavy Windows. IObit Uninstaller ale umí odstranit třeba i různé doplňky internetových prohlížečů, které si sebou nepozorovaně přinesly instalované programy. Hodně potrápit nás mohou i různé zkušební verze programů, předinstalované výrobcem počítače. I ty umí IObit Uninstaller spolehlivě identifikovat a hromadně odstranit. Také si poradí se softwarem, kterého se s využitím standardních postupů nemůžete zbavit. Součástí odinstalování je vždy i vyčištění disku počítače a registru Windows od souborů a záznamů, které po odstraněném softwaru zůstaly. Ostatní programy umí IObit Uninstaller aktualizovat na nejnovější verze.

Roční plnou verzi programu IObit Uninstaller 13 Pro v ceně 350 korun můžete po aktivaci používat bez funkčních omezení včetně průběžných aktualizací, ovšem bez nároku na technickou podporu a upgrade na vyšší verzi. Licence je určena pro jeden nekomerční počítač a nesmí být dále distribuována nebo prodávána. Období provedení registrace, instalace a aktivace je zaručeno do konce června 2024.

Plná verze | On-line registrace | ČJ, AJ | Windows XP-11 (32/64 bit)
www.iobit.com

Obrovskou výhodou IObit Uninstalleru je možnost hromadného odinstalování nepotřebných aplikací. IObit Uninstaller navíc identifikuje nepotřebné (bundleware) programy, nedávno instalovaný software, aplikace, které zabírají nejvíce místa nebo dlouho nepoužité programy.

V nabídce „Windows aplikace“ najdete přehled softwarové výbavy, kterou Microsoft integroval do operačního systému Windows. IObit Uninstaller přitom umí odstranit i ty aplikace ze základní výbavy Windows, které nelze odinstalovat standardním způsobem.

IObit Uninstaller automaticky vytváří záznamy o instalaci nových aplikací a podle nich pak dokáže odstranit všechny jejich pozůstatky. U dříve instalovaných programů provede za stejným účelem hloubkovou kontrolu disku počítače. V některých případech proběhne odinstalování zcela automaticky, jindy ji jen potvrdíte v průvodci odinstalací.

Program IObit Uninstaller umí zajistit nejen kompletní odinstalování nepotřebného softwaru, ale zvládne také zkontrolovat dostupnost aktualizací k aplikacím, které chcete dále používat. IObit Uninstaller vyhledává aktualizace pro všechny běžně používané programy, jako jsou internetové prohlížeče, multimediální přehrávače, aplikace na práci s komprimovanými archívy a další součásti základní softwarové výbavy počítače. Funkci na vyhledávání nejnovějších verzí instalovaného softwaru najdete v nabídce „Zdraví softwaru | Aktualizace softwaru“ a její použití je naprosto snadné. IObit Uninstaller zcela automaticky stáhne instalátory nejnovějších verzí instalovaných programů a pak provede i jejich instalaci.

Všechny plné verze na Chip DVD 06/2024.


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme