Přejít k hlavnímu obsahu

Home Design 9

Martin Kučera 16.05.2024
Zdroj: Chip

Od náčrtu k vysněnému domu, krok za krokem!Ashampoo Home Design je software pro návrh interiérů i celých domů, s obrovskou knihovnou materiálů, povrchů, vybavení domů a dalších objektů. Plná verze - Chip 06/2024.

3D pohled na váš návrh vám umožní podniknout virtuální prohlídku domu či bytu dlouho předtím, než se pustíte do stavby, rekonstrukce nebo stěhování.

Plnou verzi programu je možné pořídit on-line prostřednictvím nákupu digitálního Chipu za 115 korun. Díky tomu získáte přístup k On-line DVD, kde najdete informace k programu a registraci licence.

Ashampoo Home Design je užitečný nástroj ať už toužíte po novém domě, chcete oživit obývací pokoj nebo si vytvořit vysněnou zahradu. Intuitivní aplikace vám nabídne vše potřebné k ucelenému návrhu, od prvotních skic až po ladění detailů. Začněte s plánem svého domu, pokoje či zahrady. Precizně rozmístěte stěny s požadovanými rozměry a vložte schody, dveře, okna a v případě domů nezapomeňte na střechu – klidně se solárními panely. Potom se pusťte do detailů. Vyberte si z široké škály textur pro stěny a podlahy a vyzkoušejte různé barevné kombinace. Až budete spokojeni, zařiďte interiér nábytkem a doplňky z rozsáhlé knihovny objektů, která pokrývá všechny typy místností. Nezapomínejte ani na okolí domu. Definujte terén a vytvořte pro váš dům realistické prostředí s bohatou škálou rostlin. Až budete mít hotovo, prohlédněte si svůj návrh v detailním 3D zobrazení.

Plnou verzi programu Ashampoo Home Design 9 v ceně 1 500 korun můžete po aktivaci používat bez funkčních a časových omezení včetně průběžných aktualizací, ovšem bez nároku na technickou podporu a upgrade na vyšší verzi. Licence je určena pro jeden nekomerční počítač a nesmí být dále distribuována nebo prodávána. Období provedení registrace, instalace a aktivace je zaručeno do konce června 2024.

Plná verze | On-line registrace | AJ, SJ | Windows 10-11 (64 bit)
www.ashampoo.com

S vytvořením nového projektu vám pomůže průvodce, ve kterém si připravíte základní obrysy domu nebo půdorys pokoje, se kterým můžete následně dále pracovat. Další úpravy probíhají primárně ve 2D plánech, ale program současně generuje i 3D náhled výsledku.

V obrovské knihovně programu Ashampoo Home Design najdete všechny potřebné exteriérové i interiérové prvky., které lze umístit do stavby a následně do nejmenších detailů vyladit. Například u oken lze určit nejen jejich rozměr a typ, ale také způsob otevírání, barvu rámu a dokonce i typ otevírací kličky a parapetu.

S objekty z knihovny interiérového vybavení zařídíte kteroukoli z místností domu – od koupelen, přes kuchyně až po ložnice a obývací pokoje. Stejně tak najdete v programu i vzorky materiálů a různých povrchů dlažby, plovoucích podlah či obkladů a také rostliny, auta i další objekty do exteriéru.

VIDEONÁVODY: Vytvořit si zcela nový projekt v aplikaci Ashampoo Home Design nemusí být pro každého úplně snadné, takže se vyplatí nejdříve nabrat trochu znalostí o práci s tímto programem v instruktážních videích, ke kterým se dostanete prostřednictvím volby „Tréningové videá“ v úvodním okně aplikace. Budete přesměrování na web společnosti Ashampoo, kde najdete celou řadu videoprůvodců pro použití programu Ashampoo Home Design.

Všechny plné verze na Chip DVD 06/2024.


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme