Přejít k hlavnímu obsahu

Smart Game Booster 5 Pro

Martin Kučera 16.05.2024
Zdroj: Chip

Smart Game Booster 5 Pro je šikovná aplikace, plná funkcí navržených pro optimalizaci výkonu počítače a zlepšení zážitku z počítačových her. Plná verze - Chip 06/2024.

Vyladit všechny parametry výkonu počítače pro maximálně plynulé hraní i na slabších strojích není snadné. Šikovná aplikace vám s tím pomůže.

Plnou verzi programu je možné pořídit on-line prostřednictvím nákupu digitálního Chipu za 115 korun. Díky tomu získáte přístup k On-line DVD, kde najdete informace k programu a registraci licence.

Aplikace Smart Game Booster automaticky analyzuje výbavu a parametry nastavení počítače a provede optimalizaci za účelem dosažení maximálního herního výkonu. Ta zahrnuje především ukončení zbytečných procesů a služeb, uvolnění kapacity operační paměti nebo defragmentaci herních dat na pevném disku počítače. Díky tomu dokáže Smart Game Booster dokáže zvýšit snímkovou frekvenci ve hrách optimalizací využití výkonu procesoru a grafické karty. Program také v reálném čase sleduje teplotu procesoru i grafického čipu a zobrazí upozornění v případě jejich přehřívání. Herní výkon ale není jen záležitostí samotného hardwaru. Proto Smart Game Booster kontroluje aktuálnost ovladačů grafické karty, aby byly k dispozici vždy nejnovější funkce a opravy. K dispozici je také funkce na uvolnění místa na pevném disku odstraněním nepotřebných, dočasných souborů, stejně jako možnost spravovat programy spouštěné společně se startem operačního systému. Další informace najdete naproduktové stránce, vonline nápovědě a vblogu výrobce.

Roční plnou verzi programu Smart Game Booster 5 Pro v ceně 400 korun můžete po aktivaci používat bez funkčních omezení včetně průběžných aktualizací, ovšem bez nároku na technickou podporu a upgrade na vyšší verzi. Licence je určena pro jeden nekomerční počítač a nesmí být dále distribuována nebo prodávána. Období provedení registrace, instalace a aktivace je zaručeno do konce června 2024.

Plná verze | On-line registrace | AJ, NJ | Windows XP-11 (32/64 bit)
gamebooster.itopvpn.com

Pro optimalizaci výkonu počítače pro konkrétní hru klikněte na domovské obrazovce programu na tlačítko „+“ a zvolte některou z instalovaných her, nebo zadejte odkaz na online hru. Ovládací prvky v dolní části okna otevřou panel s informacemi o vytížení procesoru, grafiky nebo operační paměti.

Smart Game Booster nabízí i klasické optimalizační funkce, jako je vyhledání a odstranění nepotřebných dat na pevném disku, vyladění nastavení operačního systému spojených s výkonem a například i aktualizaci ovladačů hardwaru. Vše najdete v nabídce „Performance“.

Hraní ale není jen o výkonu – zajímají se o něj i kyberzločinci a hackeři. Proto Smart Game Booster obsahuje i funkce na kontrolu zabezpečení počítače, které detekují možné ohrožení vašich uživatelských účtů i případná další bezpečnostní rizika. Najdete je v nabídce „Guard“.

Moderní hry mají značné nároky na výkon počítače a na některých starších strojích se nemusejí vůbec spustit. Jedna z šikovných funkcí aplikace Smart Game Booster vám ale může poradit, zdali váš počítač splňuje doporučené, nebo alespoň minimální, požadavky na spuštění konkrétních herních titulů. Funkci najdete pod nabídkou „Can I run it“, kde zvolíte herní titul a program během okamžiku vyhodnotí, zdali je váš počítač pro jeho spuštění dostatečně výkonný – především z hlediska procesoru a grafické karty.

Všechny plné verze na Chip DVD 06/2024.


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme