Přejít k hlavnímu obsahu

Skvělý požitek z hudby bez rušení

Pavel Trousil 17.05.2024
Zdroj: Výrobce

Vysoce kvalitní Bluetooth sluchátka jsou nejen všestranná a mobilní, ale nyní nabízejí také působivou zvukovou kvalitu. Potlačení šumu také některá sluchátka zvládají výborně – ale ne všechny.

Chip 06/2024: Každý, kdo si v dnešní době kupuje sluchátka, si obvykle vybere model, který lze bezdrátově připojit k různým zařízením prostřednictvím Bluetooth. Hudbu si pak můžete vychutnat jak na mobilním telefonu, tak na notebooku, tabletu nebo počítači. Kromě malých špuntových sluchátek in-ear, které se vkládají přímo do ucha, jsou mimořádně oblíbená i větší sluchátka s náhlavníkem. Není divu, protože poskytují skvělou kvalitu zvuku a jsou obzvláště pohodlná při nošení.

Právě o těchto velkých a kvalitních Bluetooth sluchátkách je řeč v našem testu, který vyšel v Chipu 6/2024. Test je určen všem, pro které je poslech hudby velmi důležitý a kteří si chtějí dobře vybrat. Náš srovnávací test je omezen na 15 aktuálních modelů. Kompletní seznam – včetně starších zařízení – najdete na chip.cz/testy-a-zebricky. Najdete tam i velmi levná sluchátka od 1 300 Kč. V našem článku se však zaměříme na zařízení, která díky propracované akustice nabízejí mimořádný zážitek z poslechu.

Další témata Chipu 06/2024
 


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme