Přejít k hlavnímu obsahu

Hra: Volání lásky

Martin Kučera 13.06.2024
Zdroj: Chip

Pomozte Evelíně vyřešit odvěký problém odloučení životní lásky. Nejedná se však o o běžného partnera, ale o vlkodlaka, na kterého byla uspořádána štvanice. Plná verze - Chip 07/2024.

Pokud máte chuť na tajemnou  dobrodružnou hru, řešte logické úlohy a minihry, hledejte skryté předměty a pomozte hlavní hrdince v hledání lásky.

Plnou verzi programu je možné pořídit on-line prostřednictvím nákupu digitálního Chipu za 115 korun. Díky tomu získáte přístup k On-line DVD, kde najdete informace k programu a registraci licence.

V hloubi záhadného lesa, kde magie protkává každý list a větev, rozkvétá láska tak mocná, že by mohla uzdravit rozdělený svět. Evelína, statečná a neochvějná, a Aurélio, muž s tajemným dědictvím vlkodlaků, jsou dva zamilovaní z odlišných světů, jejichž spojení by mohlo znamenat naději pro všechny. Přestože pocházejí z nesourodých kultur, jejich láska klade výzvu předsudkům a nenávisti, které jejich lid rozděluje. Když Aurélia unesou vlkodlaci s mocí měnit podoby a s plány na jeho popravu, Evelína se nezalekne. S odhodláním v srdci a vírou ve svou lásku se vydává na výpravu plnou nebezpečí, záhad a zkoušek. Její cesta je sice dlouhá a plná nástrah, ale s každým krokem se blíží k odhalení svého skutečného určení a možnosti změnit svět. Připojte se k Evelíně v této srdceryvné výpravě plné magie, odvahy a záhad. Pomozte jí prokázat, že láska může překonat všechny překážky, a že pravá odvaha spočívá ve schopnosti bojovat za to, v co věříme. Ve hře Volání lásky vás čeká úchvatné dobrodružství plné hlavolamů, které prověří vaši mazanost, a příběh plný zvratů, který vás pohltí a nepustí až do samotného konce. Vydejte se do tohoto úžasného fantasy světa a buďte svědky, jak Evelína a Aurélio společně bojují za mír a lásku ve světě plném rozporů a konfliktů.

Plnou verzi programu Volání lásky v ceně 169 korun můžete po aktivaci používat bez funkčních a časových omezení, ovšem bez nároku na technickou podporu. Licence je určena pro jeden nekomerční počítač a nesmí být dále distribuována nebo prodávána. Období provedení registrace, instalace a aktivace je zaručeno do konce července 2024.

Plná verze | On-line registrace | ČJ | Windows 7-11 (32/64 bit)
https://shop.spidla.cz

Vydejte se do tohoto úžasného fantasy světa a buďte svědky, jak Evelína a Aurélio společně bojují za mír a lásku ve světě plném rozporů a konfliktů. V hloubi záhadného lesa, kde magie protkává každý list a větev, rozkvétá láska tak mocná, že by mohla uzdravit rozdělený svět.

Deník hraje opravdu důležitou roli, pokud chcete mít přehled, na co byste se měli momentálně soustředit, a pokud se chcete zároveň orientovat v příběhu. Často ani zápisky, které najdete, si nepřečtete nikde jinde než v deníku. Přibude-li vám do něj nějaký zápis, jeho ikona se rozsvítí. Minihry jsou klikací. Jejich obtížnost je ale výrazně nižší – některé z nich vyřešíte i za pár vteřin.

Velkou oporou hry vám bude mapa. Z ní vyčtete svou pozici i lokace, na kterých můžete něco udělat – přesně jak tomu jste zvyklí i hledaček. Taktéž umožňuje rychlý přesun mezi lokacemi, a navíc vám prozradí, kolik procent hry máte odehráno.

Velkou oporou hry vám bude mapa. Z ní vyčtete svou pozici i lokace, na kterých můžete něco udělat – přesně jak tomu jste zvyklí i hledaček. Taktéž umožňuje rychlý přesun mezi lokacemi, a navíc vám prozradí, kolik procent hry máte odehráno. Použitelné předměty najdete i na dosti neočekávaných místech, kam by vás nenapadlo najet myší. Minihry jsou klikací. Jejich obtížnost je ale výrazně nižší – některé z nich vyřešíte i za pár vteřin. Jejich počet je v porovnání s klasickými hledačkovými hrami obdobný, avšak klasické hlavolamy tu doznaly různých vylepšení a úprav.Deník hraje opravdu důležitou roli, pokud chcete mít přehled, na co byste se měli momentálně soustředit, a pokud se chcete zároveň orientovat v příběhu. Často ani zápisky, které v deníku najdete, se jinde nedozvíte. Přibudeli vám do něj nějaký zápis, jeho ikona se rozsvítí. Dalším, podobně malým bonusem je také jeho audio verze – zápisky Evelíny jsou namluvené, díky čemuž má příběh stále určitou atmosféru, i když ho máte před sebou stručně, v deníku.

Všechny plné verze na Chip DVD 07/2024.


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme