Přejít k hlavnímu obsahu

DupInOut Duplicate Finder: odstraňte duplicity

Jiří Palyza 28.08.2023

S pomocí programu DupInOut Duplicate Finder velmi snadno zjistíte, kolik místa na disku počítače nebo třeba na různých záložních médiích zabírají duplikované soubory různých typů.

Největší žrouty místa v tomto ohledu tradičně představují fotky, videa a hudební soubory, které se po různých přesunech, kopírování, synchronizaci a zálohování nacházejí v našem počítači ve více exemplářích, než je pro jejich bezpečné ukládání nezbytně nutné. Duplicate Finder při porovnávání souborů samozřejmě nespoléhá jen na jejich shodný název a datovou velikost, ale pracuje také s kontrolními součty, které umožňují porovnat samotný obsah souborů. V případě fotek umí DupInOut Duplicate Finder pracovat i s mírou podobnosti obrazového obsahu. Úroveň podobnosti si můžete sami nastavit pomocí posuvníku, který se aktivuje při použití funkce „Similar Photos“. Program také rozpozná snímky, které jsou jen otočené a převrácené. Před smazáním si samozřejmě můžete snímky identifikované jako duplicity projít a zkontrolovat.
Licence pro Chip: Časově neomezená plná verze programu v ceně 500 korun. Registrace do konce září 2023, detaily najdete v popisu na Chip DVD a On-line DVD. Jazyk AJ. Určeno pro Windows 7–11.
 


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme