Přejít k hlavnímu obsahu

Řešení pro všechny chyby

Radek Kubeš 09.11.2023
Zdroj: GettyImages

Přestože jsou systémy Windows, iOS a Android do značné míry stabilní, stále se v nich opakovaně objevují nepříjemné chyby

Chip 08/2024: Windows 10/11, Android a iOS jsou dnes do značné míry stabilní operační systémy. Ani my v redakci Chipu vídáme pověstnou „modrou obrazovku smrti“, dříve neustálého strašáka každého uživatele PC, jen velmi velmi zřídka. Přesto se na počítačích se systémem Windows, ale i na zařízeních se systémy Android nebo iOS časem projevují různé chyby a problémy. Některé jsou závažné, například když z neznámého důvodu přestane fungovat připojení k internetu, jiné spadají spíše do kategorie otravných. Ale i tyto problémy se mohou stát z dlouhodobého hlediska velmi nepříjemnými. 

Ne každý zádrhel je totiž vinou operačního systému. Problémem mohou být i přeplněné disky, nestabilní aplikace nebo chyby uživatelů, které mohou způsobit nefunkčnost i téměř nezničitelných mobilních operačních systémů Android a iOS. 

S našimi tipy ale můžete všechny počítače, mobilní telefony a tablety znovu zprovoznit. Jak na to vám poradíme v srpnovém Chipu. Ten je v prodeji už od 24. 7.

Další témata Chipu 08/2024


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme