Přejít k hlavnímu obsahu

Advanced SystemCare Ultimate 17

Martin Kučera 08.09.2024
info ikonka
Zdroj: Chip

Advanced SystemCare v nejvyšší verzi Ultimate se postará o spolehlivé zabezpečení, vyčištění i optimalizaci výkonu vašeho počítače. Plná verze - Chip 10/2024.

Máte rádi řešení typu vše v jednom? Pak si oblíbíte i program kombinující spolehlivý antivir s nástroji na správu a optimalizaci počítačů s Windows.

Plnou verzi programu je možné pořídit on-line prostřednictvím nákupu digitálního Chipu za 115 korun. Díky tomu získáte přístup k On-line DVD, kde najdete informace k programu a registraci licence.

Advanced SystemCare patří k nejvybavenějším nástrojům na správu počítače. Nabízí širokou škálu funkcí, včetně pravidelné údržby registru Windows, vyhledávání a mazání nepotřebných souborů nebo opravy nefunkčních zástupců programů. Advanced SystemCare se zabývá i optimalizací výkonu počítače. Kromě úprav souvisejících nastavení nabízí i možnost krátkodobého zvýšení výkonu. To je užitečné například při hraní her. Pro uživatele notebooků je naopak k dispozici úsporný režim, který pomáhá prodloužit výdrž baterie. Advanced SystemCare obsahuje také integrovaný antivirový program s jádrem Bitdefender. Tento antivir nepřetržitě běží na pozadí Windows a chrání váš počítač před internetovými hrozbami. Součástí je také firewall a funkce pro ochranu při prohlížení internetu. K posílení bezpečnosti a soukromí přispívají i nástroje na mazání historie prohlížení z běžných webových prohlížečů. Více se dozvíte v tištěném Chipu a na produktové stránce programu.

V tištěném Chipu jsme připravili rozsáhlý popis programu.

Roční plnou verzi programu Advanced SystemCare Ultimate 17 v ceně 800 korun můžete po aktivaci používat bez funkčních omezení včetně průběžných aktualizací, ovšem bez nároku na technickou podporu a upgrade na vyšší verzi. Licence je určena pro jeden nekomerční počítač a nesmí být dále distribuována nebo prodávána. Období provedení registrace, instalace a aktivace je zaručeno do konce října 2024.

Plná verze | On-line registrace | ČJ, AJ | Windows XP-11 (32/64 bit)
www.iobit.com

Po instalaci programu Advanced SystemCare si ze všeho nejdříve zkontrolujte aktivitu všech komponent na zabezpečení počítače. Standardně není aktivována ochrana před ransomwarem ani funkce na ochranu citlivých dat na disku počítače.

V hlavním nastavení programu Advanced SystemCare najdete také automaticky prováděné akce, jako je antivirová kontrola nebo třeba čištění a optimalizace počítače, které si můžete nastavit na pravidelné spouštění ve zvolený den a hodinu.

Aplikace Advanced SystemCare nezapomíná ani na svoje kořeny, spočívající ve funkcích na čištění a optimalizaci nastavení počítače. Advanced SystemCare je v této oblasti špičkou a nabídne vám desítky různých nástrojů ve dvou různých nabídkách.

V nabídce „Nástroje“ najdete ještě celou řadu doplňků programu Advanced SystemCare, které je před jejich použitím nutné nejprve stáhnout a instalovat. Provedete to velmi snadno kliknutím na ikonu doplňku. Stažení a instalace pak proběhne zcela automaticky a Advanced SystemCare takto můžete doplnit například o funkci na obnovu smazaných souborů, spolehlivou likvidaci dat jejich několikanásobným přepsáním, aktualizaci ovladačů hardwaru nebo třeba defragmentaci dat na pevném disku.

Všechny plné verze na Chip DVD 10/2024.


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme