Přejít k hlavnímu obsahu

Hra Mexicana - Prázdniny smrti

Martin Kučera 08.09.2024
info ikonka
Zdroj: Chip

Hra Mexicana představuje dokonalé spojení zábavy a výzvy. Svou dovolenou si chtěli snoubenci užít opravdu naplno. Připojili se k oslavám svátku zesnulých... Plná verze - Chip 10/2024.

Zahrajte si dobrodružnou hledačku s neotřelým přístupem. Tvůrci si dali záležet i na minihrách, které nekopírují obvyklé úkoly, ale sází na nové nápady.

Plnou verzi programu je možné pořídit on-line prostřednictvím nákupu digitálního Chipu za 115 korun. Díky tomu získáte přístup k On-line DVD, kde najdete informace k programu a registraci licence.

S unikátním přístupem k hledačkám, originálními minihrami a příběhem plným nečekaných zvratů nabízí hra skvělou kratochvíli. Připravte se na nezapomenutelné dobrodružství ve hře Mexicana - Prázdniny smrti, kde se láska střetává s nadpřirozeným v srdci Mexika během oslav Día de los Muertos. Zamilovaní snoubenci María a Vittorio jsou odhodláni užít si dovolenou naplno, ale nečekaně se ocitají v boji o život v záhadném světě za hranicí smrti. Příběh začíná nevinnou návštěvou kartářky, která se rychle obrátí v noční můru, když je Vittorio unesen. Připojte se k Maríi na její cestě za záchranou Vittoria a objevte, zda jejich láska překoná všechny překážky. Hra vás vtáhne do pestrého prostředí inspirovaného mexickou kulturou, kde každý krok hry odhaluje nové tajemství, a každá hádanka a hlavolam vás přibližuje k odhalení pravé podstaty lásky a odvahy. Prozkoumejte nádherné světy, od hořících planin až po technologicky pokročilé království bohů, a nechte se unést příběhem, který je stejně barevný a dynamický jako samotné Mexiko.

Plnou verzi programu Mexicana v ceně 169 korun můžete po aktivaci používat bez funkčních a časových omezení, ovšem bez nároku na technickou podporu. Licence je určena pro jeden nekomerční počítač a nesmí být dále distribuována nebo prodávána. Období provedení registrace, instalace a aktivace je zaručeno do konce října 2024.

Plná verze | On-line registrace | ČJ | Windows 7-11 (32/64 bit)
https://shop.spidla.cz

Mexicana baví především svými hledačkami, které jsou sestaveny na poměrně náročné úrovni. Rozhodně není snadné najít všechny předměty, a hra tak bystří smysly a pozornost.

Hledání skrytých předmětů je zábavně a nápaditě graficky zpracováno, objevují se stále nové a originální nápady a lokace. Hledačky jsou tak rozhodně osvěžujícím prvkem této hry.

Ve hře se poměrně často objevují minihry, které jsou v jiných podobných hrách k vidění jen málokdy. Bohužel to má za následek, že není zcela jasné, co se po hráči vlastně požaduje.

Hra Mexicana je rozdělena na čtyři části – první se odehrává v Mexiku. Po provedení rituálu se přesouváme do třech fantaskních zásvětních oblastí. Jednou z nich jsou hořící planiny, další působí jako zastávka vlaku kdesi v poušti a poslední je svět bohů oplývající pokročilou technologií. Každá z částí obsahuje kolem pěti lokací, jednotlivé části jsou uzavřené, nedá se mezi nimi přecházet. K přesunům mezi lokacemi slouží mapa, která bohužel není příliš přehledná ani hráčsky přívětivá. Hra obsahuje dobře promyšlené a zkonstruované lokace se skrytými předměty, jejichž hledání bude bavit nejen méně zkušené hráče. Tvůrci si dali záležet na minihrách, které nekopírují stokrát viděné úkoly, ale sází na nové nápady.Hra obsahuje dva herní módy – jeden klasický, jeden těžší. Mexicana má průměrnou délku, hraní zabere okolo čtyř hodin času.

Všechny plné verze na Chip DVD 10/2024.


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme