Přejít k hlavnímu obsahu

Audio Converter

Martin Kučera 08.09.2024
info ikonka
Zdroj: Chip

Aiseesoft Audio Converter umí převádět zvukové soubory mezi širokou škálou formátů, včetně detailního nastavení kvality výstupních souborů. Plná verze - Chip 10/2024.

Pokud potřebujete přehrát zvukový soubor v některém z méně obvyklých zvukových formátů nebo třeba uložit zvukovou stopu z videa, máme pro vás řešení.

Plnou verzi programu je možné pořídit on-line prostřednictvím nákupu digitálního Chipu za 115 korun. Díky tomu získáte přístup k On-line DVD, kde najdete informace k programu a registraci licence.

Aiseesoft Audio Converter je nástroj pro uživatele, kteří potřebují převádět, stříhat nebo naopak spojovat zvukové soubory v běžných i méně používaných formátech. Program podporuje populární formáty jako MP3, WAV, FLAC, AAC, M4A a mnoho dalších a může se pochlubit intuitivním uživatelským rozhraním, které usnadňuje navigaci i méně zkušeným uživatelům. Proces konverze zvukových souborů je zjednodušen na několik kliknutí myší, současně se ale můžete rozhodnout pro vlastní pokročilá nastavení. Připraveny jsou předvolby výstupů ve standardních formátech, u kterých ovšem můžete sami upravovat datový tok i vzorkovací frekvenci a ovlivnit tak kvalitu zvuku výstupního souboru. Vlastní předvolby nastavení si můžete uložit pro opakované použití. Pro úpravy zvukových souborů je připraven jednoduchý nástroj na jejich stříhání. Dávkové zpracování naopak umožňuje soubory spojovat.

Roční plnou verzi programu Aiseesoft Audio Converter v ceně 450 korun můžete po aktivaci používat bez funkčních omezení včetně průběžných aktualizací, ovšem bez nároku na technickou podporu. Licence je určena pro jeden nekomerční počítač a nesmí být dále distribuována nebo prodávána. Období provedení registrace, instalace a aktivace je zaručeno do konce října 2024.

Plná verze | On-line registrace | AJ, NJ | Windows 7-11 (32/64 bit)
www.aiseesoft.com

Uživatelské rozhraní programu Aiseesoft Audio Converter připomíná nástroje na zpracování videa od stejného výrobce. Pro pracování jsou podporovány všechny běžné i méně obvyklé formáty souborů se zvukem a videozáznamy.

Pro co nejjednodušší konverzi zvukových souborů je připravena dlouhá řada přednastavených profilů, které pokrývají všechny běžné potřeby. Nicméně uživatele nijak neomezují, protože je možné nastavit si vlastní profil konverze s výběrem enkodéru, datového toku a vzorkovací frekvence.

V programu Aiseesoft Audio Converter nemusíte nutně převádět celé zvukové soubory. Kliknutím na tlačítko „Trim“ vyvoláte stejnojmenné okno, ve kterém stačí označit začátek a konec výsledného souboru – buďto pomocí posuvníků nebo zadáním přesného časového úseku.

Šikovnou funkcí programu Aiseesoft Audio Converter je také možnost extrahování zvukové stopy z videa a její uložení v podobě zvukového souboru. Podporovány jsou všechny běžné formáty videí, takže si můžete uložit například zvukovou stopu koncertu. I pro zpracování videa je k dispozici funkce střihu a samozřejmě i nastavení kvality výstupu. Díky dávkovému zpracování můžete spojit zvuk z několika videoklipů do jednoho souboru.

Všechny plné verze na Chip DVD 10/2024.


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme