Přejít k hlavnímu obsahu

Zastavte krádeže dat

Radek Kubeš 15.08.2024
info ikonka
Zdroj: iStock

Kyberzločinci to mají stále snadné. Pokud si jen na chvíli nedáte pozor, mohou se tito podvodníci dostat k vašim osobním údajům a rychle napáchat velké škody. Ukážeme vám, jak spolehlivě ochránit svá data i online účty.

Chip 10/2024: Můžete jen těžko přecenit význam komplexní ochrany vašich osobních údajů na internetu. Hackeři i ransomwarové a malwarové gangy neustále hledají nové oběti a informace, které by mohli proměnit v peníze. Někteří uživatelé jim dokonce získávání dat hodně usnadňují. Společnost Kaspersky nedávno prokázala, že polovinu z databáze téměř 200 milionů uniklých hesel lze prolomit za méně než hodinu pomocí slovníkových útoků a útoků hrubou silou. Kyberzločinci samozřejmě znají příslušné triky, které se k tomu používají. Jak tedy ale účinně bránit tomu, aby někdo vaše data odcizil?

V našem článku vám ve třech velkých kapitolách ukážeme, jak odvrátit všechny kybernetické útoky, ochránit své uživatelské účty a spolehlivě zabezpečit svou identitu na internetu. Čtěte v říjnovém Chipu, který je v prodeji od 18. 9. 

Další témata Chipu 10/2024


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme