Přejít k hlavnímu obsahu

Aiseesoft Burnova

Martin Kučera 07.10.2024
info ikonka
Zdroj: Chip

Aiseesoft Burnova slouží k vypalování DVD a Blu-ray disků ze souborů s videem v běžně používaných formátech, včetně možnosti jejich základních úprav. Plná verze - Chip 11/2024.

Pokud chcete uchovat vaše videa z digitální kamery či jiných zdrojů, jsou optické disky stále ještě dobrou volbou. Navíc je jejich vytváření snadné.

Plnou verzi programu je možné pořídit on-line prostřednictvím nákupu digitálního Chipu za 115 korun. Díky tomu získáte přístup k On-line DVD, kde najdete informace k programu a registraci licence.

Aiseesoft Burnova nabízí funkce pro vytváření DVD a Blu-ray disků s videem z různých zdrojů. Burnova podporuje všechny běžné formáty souborů s videem, které lze navíc ještě před jejich vypálením upravit. K dispozici je například funkce na základní střih videí, doplnění titulků nebo rozdělení delších videozáznamů na kapitoly. Snadno lze nastavit také formát obrazu a podle typu, respektive kapacity, použitého média také upravit kvalitu výstupního videa. Pokud budete v programu Burnova zpracovávat vlastní videozáběry, třeba z dovolených nebo různých rodinných akcí, jistě vás potěší i nástroje aplikace na vytváření efektních úvodních nabídek disků. K dispozici je celá řada šablon pro různé příležitosti (cestování, svatba, rodina atd.), které můžete dále upravovat a pak si je také uložit pro opakované použití. Připravený disk si můžete ještě před vypálením prohlédnou a zkontrolovat. Další informace najdete na produktové stránce a ve videonávodu na YouTube.

Roční plnou verzi programu Aiseesoft Burnova v ceně 1 100 korun můžete po aktivaci používat bez funkčních omezení včetně průběžných aktualizací, ovšem bez nároku na technickou podporu. Licence je určena pro jeden nekomerční počítač a nesmí být dále distribuována nebo prodávána. Období provedení registrace, instalace a aktivace je zaručeno do konce listopadu 2024.

Plná verze | On-line registrace | ČJ, AJ | Windows XP-11 (32/64 bit)
www.aiseesoft.com

Ještě předtím, než s programu Burnova vypálíte video na DVD nebo Blu-Ray disk, můžete jej pomocí řady nástrojů upravit. Připraveny jsou funkce na stříhání, doplnění titulků, korekce obrazu nebo třeba rozdělení na kapitoly a vložení vodoznaku.

Správný DVD nebo Blu-ray disk by měl obsahovat také úvodní nabídku titulů a jednotlivých kapitol. Také s tím vám Burnova pomůže. K dispozici je řada šablon pro různé příležitosti, které stačí jen naplnit vlastním obsahem. Upravené šablony lze uložit pro opakované použití.

Kromě výběru formátu stran a typu použitého optického média nabízí Burnova také možnost vytvoření ISO obrazu DVD či Blu-ray disku, který bude mít stejné vlastnosti jako fyzické médium a lze jej připojit do virtuální mechaniky ve Windows.

Jednou z důležitých funkcí programu Burnova je také možnost vytvářet obrazy disků ve formátech ISO. Tato funkce je obzvláště užitečná, když budete chtít zálohovat své fyzické disky s vlastním videem či filmy. Disky ve formátu ISO lze následně ve Windows připojit v podobě virtuálních jednotek, což usnadňuje přístup k jejich obsahu bez nutnosti vypalování na fyzické médium. Vytvoření ISO obrazu disku jednoduše zvolíte v posledním kroku namísto vypálení DVD nebo Blu-ray disku.

Všechny plné verze na Chip DVD 11/2024.


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme